יום טבעות הבצל- 22 ביוני

טבעות בצל הן חטיף טעים ופריך שאפשר לאכול בהרבה צורות. טבעות הבצל הן טבעות שעשויות מבצל, מטוגנות בשמן עמוק.
אפשר לצפות את הטבעות בפירורי לחם, בצק בירה או טמפורה. אפשר לטבול אותן בקטשופ, מיונז, רוטב טרטר ועוד.
טבעות הבצל הן תוספת מושלמת לארוחה, ויום טבעות הבצל (שלא ידוע לנו למה הוא נקבע ככזה), הוא היום לקנות או להכין אותן.

ערך תזונתי של טבעות בצל, מצופות בפירורי לחם ומטוגנות (כמות: 100 גרם)
קלוריות -  411
סה"כ שומן - 25 גרם - 38% % 
שומן רווי 4.2 גר ' - 21%
שומן רב בלתי רווי - 12 גרם
שומן חד בלתי רווי - 7 גרם
שומן טראנס - 0.2 גרם
נתרן - 776 מ"ג - 32%
אשלגן - 167 מ"ג-  4%
סה"כ פחמימות - 44 גרם - 14%
סיבים תזונתיים - 2.7 גרם - 10%
סוכר- 5 גרם
חלבון-  3.9 גרם 7%
ויטמין סי - 2% ויטמין איי- 0%
סידן - 11% ברזל - 4%
ויטמין בי6- 5%   מגנזיום - 4%

* באחוזים- הערכים היומיים של התצרוכת הדרושה לאדם שצורך ביום 2,000 קלוריות. 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה