יום שישי, 19 בינואר 2018

יום הפופקורן- 19 בינואר

הפופקורן הוא מאכל כל כך פשוט, אבל גאוני. את הפופקורן המציאו האינדיאנים שהשתמשו בו גם כתכשיט.

הפופקורן הוא החטיף האולטימטיבי לצפייה בסרטים. אפשר לאכול אותו עם מלח, עם חמאה, עם ציפוי קרמל ועוד.

אם לא ידעתם, יש לפופקורן אפילו ערך תזונתי. הוא מכיל נוגדי חמצון וסיבים תזונתיים מכיוון שהוא עשוי מדגנים טבעיים (הוא בריא כל עוד לא מגזימים עם השמן/חמאה והמלח).





לכבוד יום הפופקורן, שימו מעט שמן בסיר ופזרו כמה גרגירי תירס. הדליקו את האש מתחת לסיר וכסו אותו. עכשיו חכו לקולות הפצפוצים. נערו את הסיר מדי פעם כדי שהגרגרים לא ישרפו. לאט לאט הסיר יתמלא בפופקורן טעים וטרי. כשקולות הפצפוצים מפסיקים- זה מוכן. בתאבון!


אנימציות של פופקורן

ה-19 בינואר הוא גם יום פחית השימורים

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה