יום חמישי, 8 בנובמבר 2018

יום השוקולד מריר עם שקדים- 7 בנובמבר

היום הוא יום החג של קינוח שהוא סוף סוף בריא- שוקולד מריר עם שקדים.
עדות למתכון של שוקולד מריר עם שקדים נמצאה בספרי בישול מהמאה ה-18. 
ממציא יום החג הזה הוא האגודה הלאומית להפקרות (National Confections Association), ואתרים ברחבי האינטרנט כמו האתר Food.com, מעודדים ביום זה להשתמש בשוקולד מריר עם שקדים לבישול והעשרת מאכלים שונים וכמובן להעלאת היצירות המרשימות לרשתות החברתיות.
בשוקולד המריר בדרך כלל אין חלב, ויש בו כמות גבוהה של פלבנואידים שונים, ואכילת שוקולד מריר בכמות קטנה בכל יום עוזרת לשמירה על לחץ דם בריא. בשקדים יש חומצות שומן בעלות יתרונות בריאותיים רבים, שעוזרים לשמור על בריאות טובה. לכן שוקולד מריר עם שקדים הוא קינוח גם טעים וגם מזין, שתורם לבריאות וחיים ארוכים.

איך לחגוג את יום השוקולד המריר עם שקדים?
אפשר להכין לבד שוקולד מריר עם שקדים: להמיס שוקולד מריר ולערבב אותו עם שקדים, ליצוק לתבנית ולחכות שיתקרר. אפשר להכין מאכלים שמכילים שוקולד מריר עם שקדים ולהעלות לאינסטגרם ולפייסבוק את התמונה, לאכול טבלת שוקולד מריר עם שקדים, או שקדים מצופים בשוקולד מריר- ממתק מושלם ובריא! (רק לא יותר מדי)...
מקור התמונה
ה-7 בנובמבר הוא גם יום הולדת למוזיאון MOMA בניו יורק

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה