יום האייריש קופי- 25 בינואר

ב-25 בינואר 1942 הגיעו כמה נוסעים מעבר לאוקיינוס אל הבר בשדה התעופה בפוינס שבמערב אירלנד, שבו עבד ג'ו שרידן בתור ברמן. כדי להעיר ולחמם אותם, הוא הגיש להם משקה שהכיל 40 מ"ל ויסקי אירי, 80 מ"ל קפה חלוט חם, 30 מ"ל שמנת וכף סוכר חום. את המשקה החם הוא הגיש בתוך ספל זכוכית בעל רגל גבוהה.

המטיילים שתו את המשקה ונהנו ממנו מאד, הם שאלו את הברמן אם זה קפה ברזילאי והוא השיב להם ש"לא, זה אייריש קופי" (קפה אירי).




מאז מיליוני סועדים אניני טעם נהנים מהמשקה החם והטעים ומהשילוב הריחני המעולה הזה שמכיל קפה מעורר וויסקי מחמם.
בתמונה: כוס אייריש קופי קלאסית - קישור

הוסף רשומת תגובה

0 תגובות