לא ברור מה מקורו של יום גלידת השוקולד, שהוא אחד מימי האוכל שנחגגים בארה"ב, אבל מה שבטוח- לא הרבה אנשים יתנגדו לחגוג אותו.
הטעם הפופולרי ביותר של גלידה הוא הוניל, אבל מאז שהאיטלקים הקפיאו שוקו חם בשנת 1692, גלידה בטעם שוקולד היא מתחרה צמודה מאד. את היום החגיגי לכבוד גלידת השוקולד יזם כנראה יצרן גלידה שרצה לעודד מכירות גדולות יותר של הקינוח המענג, אבל נשאלת השאלה האם באמת היה צורך לעודד אנשים לאכול יותר גלידת שוקולד.
גלידת שוקולד עשויה משילוב של אבקת קקאו עם ביצים, שמנת, וניל וסוכר.
לכבוד יום גלידת השוקולד, נשמח אם תענו קודם כל על הסקר הקצר-
מה יותר טעים, גלידת שוקולד או גלידת וניל?
מה יותר טעים, גלידת שוקולד או גלידת וניל?
ועכשיו כדי לחגוג את יום גלידת השוקולד תוכלו להכין גלידת שוקולד בבית או פשוט ללכת לגלידריה או לסופר ולקנות לכם מיכל גלידת שוקולד מכובד.
0 תגובות